Arama :  

Menü
Şebnem Ferah Biografi
Şebnem Ferah Resimler
Şebnem Ferah FaceBook
Şebnem Ferah Resimleri
2. Albüm

Şebnem Ferah Konserler
Şebnem Ferah Diskografi
Şebnem Ferah Videoları

Şebnem Ferah Radyo
Şebnem Ferah E-posta
S o h b e t
Volvox Hakkında
Volvox Resimleri
Grup Üyeleri

Gitar Akorları
Şarkı Sözleri
Site Kuralları
Yenilikler ve Duyurular
Türkçe'yi nasıl kullanıyoruz?

Üye Listesi
Arama
Yardım
Link Değişimi

Kullanıcı Menüsü
  Kullanıcı:

Parola:

Beni hatırla

[ Parolamı Unuttum ]
 [ Hesap Aç ]
   [ Aktivasyon Gönder ]

Albüm İstatistikleri
Toplam resim 132
Toplam 190538 görüntülenme
Toplam 62 oylama
Toplam 304 oylama puanı
Toplam 0 yorum.
En Yeni Resim CANIMMM
Gönderilme Tarihi 27.09.2009
Gönderen sfdodoxx

Şebnem Kısa Cümleler
Dünya hep çıkarlar için, çok büyük topluluklar için insanların öldürüldüğü bir dünya.

TopList

Açılış Sayfası Yapın
Sık Kullanılanlara Ekleyin
Bize Ulaşın

space
 Mesaj Panosu » Kelimeler Yetse  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Typhoon Çevirimdışı
@dmin
<b>@dmin</b>

Karizma: 128.4
Oylar: 5

Mesaj Mesaj konusu: Kelimeler Yetse MesajTarih: 30 Eyl 2006 11:51 pm 

Kelimeler Yetse (2003)

Yapım: Universal Müzik Yapım Org. Ve San. Tic. A.Ş.
Prodüktör: Şebnem Ferah
Kayıt & Mix: Bayar Std., Murat Bulut
Mastering: Metropolis Studio, Twig
Fotoğraflar: Zeynel Abidin Ağgül
Grafik Tasarım: Hale Utangaç
Baskı: METGRAF Matbaacılık

Düzenlemeler: Ş. Ferah, O. Tügen, B. Doran, M. Türkcan, A. İlkan
(05) Şebnem Ferah, Ozan Tügen, Metin Türkcan
(07, 0) Şebnem Ferah, Ozan Tügen, Buket Doran

Şebnem Ferah: (07,09)Akustik Gitarlar, (04)12 Telli Gitarlar, (06)Elektrik Gitar Solo, (08)Armonika, (03)Ses Efektleri
Ozan Tügen: Bütün Kalvyeler, (08)Cura, (01)Klasik Gitar, Bilgisayar-Loop Programlama, Editing, Ses Efektleri

Buket Doran: Bas Gitar
Metin Türkcan: Akustik, Elektrik, 12 Telli, Slide Gitarlar, (05, 04, 09)Elektrik Gitar Sololar

Aykan İlkan:
Davul & Perküsyon

TEŞEKKÜRLER

Her durumda yanımda olan; varlıklarını hissettiren, müziği hayatıma sokan, elimden tutup mandolin kursuna yazdıran canım anneme ve babama... Canan ve Mustafa Gafuroğlu’na, Can’a, Tan’a... Canım ablam ve dünyanın en iyi eniştesi; sizi çok seviyorum... Doran, Tügen, Türkcan ve İlkan ailelerine... Hasan Ferit Giresunlu, Ela Arslan, Begüm Örnek, Ceyhan Çandır, Nurhan Dülgeroğlu, Özge Ergen, Erdem Topaloğlu’na... Gül Ağırca, Kutsal, Alper, Aylin Aslım, Murat Öktensoy, Yiğit Güralp, Deniz Ergül, Mert, Tamer, Funda Sanlıman, Teoman, Pentagram, Janset, Işıl, Hale, Ömer Faruk Sorak, Umut Deniz, Ertan Altun, Gülay ve Osman’a... Güzel sohbetlerimiz, dostlukları ve her şey için Şebnem Sunar Küçük ve Mehmet Küçük’e... Hayatım boyunca her konuda fikrini almaktan vazgeçmeyeceğim, bana her zaman bir şeyler öğreten Tarkan Gözübüyük’e... Albüm sırasında bizlerle birlikte tüm duygularımızı, heyecanımızı yaşayan; her koşulda bütün iyi niyetiyle çalışabilen, sadece teknik anlamda değil; manevi olarak da her şeyini paylaşan ve katan Murat Bulut’a sonsuz teşekkürler...

Buket, Ozan, Metin, Aykan;

Sadece şunları tekrarlamak isterim; sizleri düşündüğümde mutlu oluyorum, sizlerle olduğumda hep gülüyorum, beraber seviniyoruz, beraber üzülüyoruz... Sizinle bir duygumu paylaşmak isterim: Müzisyen olmayı tercih edip zamanın akışına karşı heyecan, saflık ve yaratıcılık barındırmak ve buna yeni beceriler eklemek gerçekten zor ama sizler bunun canlı örneklerisiniz. Albümde ben; kelimelerin izin verebileceği kadarını, ya da becerebildiğim kadarını dinlenir kılmaya çalıştım, sizlerse kelimelerin yetemediği şeyleri... Su gibi...

Şarkı söylemeyi, müzik yapmayı hep çok sevdim. Sürekli yer ve anlam değiştirme koşullarına karşı uzun vadeli planlar yapmaya çalışmak... (ki müzisyenlik bilerek ya da bilmeyerek bunu gerektirir...) ama değişmeyecek bir şey var:

Müzik; üreten müzisyenlerin dünyası, dinleyicilerin de dünyalarının önemli bir parçası. Aradaki ilişki bana her geçen gün daha değerli geliyor.

Bu yüzden bu albüm; her türlü vasıflarını hayranlıkla sevdiğim müzisyen arkadaşlarım; BUKET DORAN, OZAN TÜGEN, AYKAN İLKAN, METİN TÜRKCAN ve beni bugüne dek dinlemeye devam eden tüm müzik dinleyicilerine...

Sizi Seviyorum
Şebo
2003

Alıntıyla Cevap Gönder  

duxquu Çevirimdışı
Süper Moderatör
<b>Süper Moderatör

Karizma: 126.4
Oylar: 4

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Kelimeler Yetse MesajTarih: 18 Ekm 2006 07:25 pm 
sebonun en sevdiim albmü dieblrm hakkatten albmdeki btn şarkılr süper...
  Alıntıyla Cevap Gönder  
jillian Çevirimdışı
ŞeboisT
ŞeboisT

Karizma: 85.3Karizma: 85.3
Oylar: 3

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Kelimeler Yetse MesajTarih: 04 Kas 2006 03:36 pm 
şarkılar biriyle dertleşir gibi. gerçekten de muhteşem bi albüm.
  Alıntıyla Cevap Gönder  
şeboist_buse Çevirimdışı
ŞeboisT
ŞeboisT

Karizma: 56.8
Oylar: 2

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Kelimeler Yetse MesajTarih: 04 Kas 2006 05:46 pm 
efttt duygujmm canımm benimde en sevdiğim albümü bu albümm... şarkılar istisnasız harika mükemmel muhteşemm... en çok bu albümün parçalarını dinliorum...
  Alıntıyla Cevap Gönder  
serra_sebnem Çevirimdışı
Kelimeler Yetse
Kelimeler Yetse

Karizma: 27.6Karizma: 27.6Karizma: 27.6
Oylar: 1

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Kelimeler Yetse MesajTarih: 06 Kas 2006 12:13 pm 
harika parçalar içeen bir albümm..... hepsinin içinde kendimi buluorum çok sewiorumm...
  Alıntıyla Cevap Gönder  
Mesajları göster:   
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder   

Mesaj Panosu » Kelimeler Yetse

space