Yönetim takımına yeni isimler arıyoruz, siteyle gerçekten bir olucak emek harcayacak, buraya değer vericek ve bizimle birlikte burayı en üstlere götürücek kişiler. katılmak isteyenler burdan haber verebilirler.
gerçekten rock müzik ve şebnem ferah'ı sevenler başvuru yapsınlar herhangi bir konuda sorusu olanlarda burayadan tüm istediklerine ulaşabilirler.
denizzz Yeni Şebnemci
Mesaj konusu: Cvp: Moderatör Alımı!
Tarih: 18 May 2008 09:39 pm
uzun zamandır rock dinliyorum..yaklaşık 4.sınıftan beri..özellikle Şebnem Ferah tbki..burda olduğuma göre siteyi yeni keşfettim sayılır uzun bi süredir bilgisayarımdan uzaktım.bende bu konuda aday olmak isterim tbki sonuçta her şey müzik için..
denizzz Yeni Şebnemci
Mesaj konusu: Cvp: Moderatör Alımı!
Tarih: 18 May 2008 10:13 pm
Sayın Adminlerim;
ben ve sanıyorum biçok arkadaşımız moderatör olmak isteriz.fakat bu konuda ayrıntılı bilgi verirseniz,sorumluluklarını bizimle paylaşırsanız herkes için daha iyi olcağını zannediyorum. Saygılarımla
Moderatör olduğunuzda aslında en önemli şey görevinize sahip çıkmanızdır. İnternette geçirdiğiniz süre içinde siteylede ilgilenmelisiniz.
Yapmanız gerekenlerden biri size verilen bölümlerin sürekli güncel kalmasıdır. Örn: Size Sebnem Ferah ile ilgili bölümler verildi ise Şebnem Ferah ile ilgili en güncel haberler, konserler, duyurular vs bu tip konular siteye eklenmelidir.
İkinci olarak site içerisinde üyelerle ilgilenmek bi sıkıntıları olduğunda çözüm bulmak yada sizin yapamicağınız bir durum ise yöneticilere bildirmektir.
üçüncü olarak size verilen konuların güvenliğidir size verilen konularda her hangi bir tartışma küfürlü mesaj gibi olaylarda hemen müdahale edip msjlar silinmeli eğer kavga varsa üyeler sakinleştirilmeli ve yöneticilere haber verilmelidir. ....
ben de site için seve seve emek harcarım.daha önceden mod. tecrübelerim var.tatil okul zamanı farketmez nete sık girdiğim için sürekli siteyle ilgilenip aktif kalmasını sağlayabilirim