Arama :  

Menü
Şebnem Ferah Biografi
Şebnem Ferah Resimler
Şebnem Ferah FaceBook
Şebnem Ferah Resimleri
2. Albüm

Şebnem Ferah Konserler
Şebnem Ferah Diskografi
Şebnem Ferah Videoları

Şebnem Ferah Radyo
Şebnem Ferah E-posta
S o h b e t
Volvox Hakkında
Volvox Resimleri
Grup Üyeleri

Gitar Akorları
Şarkı Sözleri
Site Kuralları
Yenilikler ve Duyurular
Türkçe'yi nasıl kullanıyoruz?

Üye Listesi
Arama
Yardım
Link Değişimi

Kullanıcı Menüsü
  Kullanıcı:

Parola:

Beni hatırla

[ Parolamı Unuttum ]
 [ Hesap Aç ]
   [ Aktivasyon Gönder ]

Mini Sohbet

Albüm İstatistikleri
Toplam resim 126
Toplam 154777 görüntülenme
Toplam 60 oylama
Toplam 294 oylama puanı
Toplam 0 yorum.
En Yeni Resim b....n
Gönderilme Tarihi 18.11.2008
Gönderen sf_nzn

Şebnem Kısa Cümleler
İnsanlar birbirlerine kendilerini açmadıkları için göstermelik ve sahte ilişkiler söz konusu.

TopList
MatRock.Net Rock - Metal Siteleri Toplist
The Best Rock & Metal Topsite List

Açılış Sayfası Yapın
Sık Kullanılanlara Ekleyin
Bize Ulaşın

space
 Mesaj Panosu » Çöp Kutusu  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

önemli Çevirimdışı
Yeni Şebnemci
Yeni Şebnemci

Mesaj Mesaj konusu: olası KIBRIS konseri MesajTarih: 24 Ağu 2008 03:15 am 
Şebnem Ferah-KIBRIS
Kıbrıs,hüzünlü bir ada. Ortadan bölünmüş acılarla dolu bir toprak parçası. Kuzeyinde ya iktidarın torpilleriye köşeyi dönersiniz,ya da emeğiyle geçinmeye çalışan bir yoksul olursunuz. Dıştan bakıldığında burda her şey tozpembe görülür. Türkiye’nin yolladığı paralarla ödenen memurlar,o paralarla borçlanıp alınan son model mercedesleri artık kaldıramayan yollar,kolumuzu uzatsak ihlal ettiğimiz(!) askeri bölgeler,eve arabaya ağaca kapıya direğe asılan, bandabulya(pazar)da satılan domatesler kadar ucuzlaştırılan çapıttan ibaret bayrak parçaları da takılır göze. Her tarafa dikilen bayraklarla yurdunu severmiş gibi görünenlerin çevirdiği sinsi oyunlar...Bu sinsi oyunları kuranların, hiçbir şeyden habersiz, failleri MEŞHUR cinayetleri hala MEÇHUL sanan yuttaşa dayattığı TÜRKLEŞTİRME ve MÜSLÜMANLAŞTIRMA çalışmaları...Sinsiliklerin farkına varıp cesurca konuşanların kanı helaldir deyip gazetedeki köşesinde açıkça pis pis yazılar yazan insan(mı)lar! ilk cumhurbaşkanı tarafından, devrimci diye kaza süsü verilip öldürülen bir öz OĞUL . Ve bu kirli şahsın mensup olduğu partinin ülkeye çağırdığı bir sanatçı: ŞEBNEM FERAH. ebrugündeş,memetalierbil gibi satılık insanları burda görmekten ne kadar bıksam, Şebnem Ferah’ı ne kadar sevsem de O’nu Kıbrıs’ta görmek istemiyorum. Ve O sevdiğim insanın bükülesi ellerle tokalaşmayacağını umuyorum. Çünkü ben ŞEBNEM FERAHtan böyle öğrendim. Mümkün(mü)dür başka bir Kıbrıs...Ve mümkün(mü)dür güzel bir oganizasyonla ŞEBNEM FERAH’ı bu hüzünlü yerde görmek(?)... Ve bekliyorum; ŞEBO’yu para için değil,O’nu ve Kıbrıs’ı GERÇEKTEN seven insanlar tarafından konsere çağırıldığı günü...

Alıntıyla Cevap Gönder  

shebnem Çevirimdışı
Süper Moderatör
<b>Süper Moderatör

Karizma: 88Karizma: 88
Oylar: 3

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: olası KIBRIS konseri MesajTarih: 30 Ağu 2008 07:21 pm 
Hernekdr orda öqrencide oLsam taBiki orda qörmek isterim bundan mutLuLuk duyarım oranın haLkı öqrenciLer tarafından qeÇınıyor we öqrenci oLmasa orası bir hiç Şebnem Ferah qeLdiqi zaman yeteri kdr öqrenciLer tarafından iLqiyi qörür zaten qeLmesede canı saqoLsun biz qideriz hertürLü.
  Alıntıyla Cevap Gönder  
Mesajları göster:   
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder   

Mesaj Panosu » Çöp Kutusu

space