Arama :  

Menü
Şebnem Ferah Biografi
Şebnem Ferah Resimler
Şebnem Ferah FaceBook
Şebnem Ferah Resimleri
2. Albüm

Şebnem Ferah Konserler
Şebnem Ferah Diskografi
Şebnem Ferah Videoları

Şebnem Ferah Radyo
Şebnem Ferah E-posta
S o h b e t
Volvox Hakkında
Volvox Resimleri
Grup Üyeleri

Gitar Akorları
Şarkı Sözleri
Site Kuralları
Yenilikler ve Duyurular
Türkçe'yi nasıl kullanıyoruz?

Üye Listesi
Arama
Yardım
Link Değişimi

Kullanıcı Menüsü
  Kullanıcı:

Parola:

Beni hatırla

[ Parolamı Unuttum ]
 [ Hesap Aç ]
   [ Aktivasyon Gönder ]

Albüm İstatistikleri
Toplam resim 132
Toplam 190538 görüntülenme
Toplam 62 oylama
Toplam 304 oylama puanı
Toplam 0 yorum.
En Yeni Resim CANIMMM
Gönderilme Tarihi 27.09.2009
Gönderen sfdodoxx

Şebnem Kısa Cümleler
Hayatında bazen kontrol edemediğin, bazen kontrol edip de üstesinden gelemediğin değişiklikler oluyor; bazen de hiçbir şey olmuyor.

TopList

Açılış Sayfası Yapın
Sık Kullanılanlara Ekleyin
Bize Ulaşın

space
 Mesaj Panosu » Şebnem Ferah Hakkında  

1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

shebnem Çevirimdışı
Süper Moderatör
<b>Süper Moderatör

Karizma: 112.7
Oylar: 3

Mesaj Mesaj konusu: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 27 May 2007 05:36 pm 
arkadaşlar bu başlıkta boşluğu doldurmanız yeterli. ancak ''şebnemi şebnem olduğu için dinliyorum,şebnemi dinlemeyen ölsün,Şebnemi severek dinlemeyen rock çu değildir'' gibi şeylerle doldurmamanızı rica ederim... Kolay gelsin...

Şebnem'i severek dinliyorum; çünkü içtenliği, sıcaklığı ve meydan okuyuşunu hem parçalarında hem de konserlerinde bizzat görebiliyorum... Büyük Gülücük Büyük Gülücük

Alıntıyla Cevap Gönder  

S-ra Çevirimdışı
ŞeboisT
ŞeboisT

Karizma: 26.4Karizma: 26.4Karizma: 26.4
Oylar: 1

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 27 May 2007 05:44 pm 
Evet shebnem ablam sana katiliyorum.Bana öyle geliyorki sanki eeem nasil anlatsam sanki sadece sebo benim icimdekilerini anliyor.SAnki sarkilarini benim icin yazmis.Yaa anlatmasi zor yaw.ama insallah anlamissinizdir.

Keske kelimeler yetse seboyu anlatmaya!!!

Alıntıyla Cevap Gönder  
büşra90 Çevirimdışı
ŞeboisT
ŞeboisT

Karizma: 10.2

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 27 May 2007 06:27 pm 
rock sevenmeyende şebnem ferah dinliyo bunu herkes bilir yağmuırlar yada vazgectım dunyadanı sıgara falan herkes bılır ve dınler ozelııkle annem ben sarkımı soylerkenı sevıyo soyluors beraber kahkaha kahkaha
sebnem bısım ıcımısdekılerı anlatamadığımıs duyguları anlatıo sarkılarıyla..
benı anlatan tek ksı o bu yusden sebnem ferahı sevıorm

Alıntıyla Cevap Gönder  
serra Çevirimdışı
Yeni Şebnemci
Yeni Şebnemci

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 29 May 2007 04:28 pm 
o digerlerınden cok farklı cünku isini severek yapıyo ve en ıyı sekılde yapıyo sansasyon yapmak gıbı bır amacı yok sesıyle müzigiyle bir yerlere gelmıs onu cok sevıyorum Gülücük Gülücük Gülücük
  Alıntıyla Cevap Gönder  
GrUnGe_rOcK Çevirimdışı
Yeni Şebnemci
Yeni Şebnemci

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 30 May 2007 03:02 pm 
çünkü o benim kızıl perim benim duygularımı o şarkılarında dile getiriyor zaten Gülücük
  Alıntıyla Cevap Gönder  
Dawson Çevirimdışı
@dmin
<b>@dmin</b>

Karizma: 129.7
Oylar: 4

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 30 May 2007 05:24 pm 
Çünkü sesi güzel, şarkıların sözleri güzel, çığlıkları güzel. Anlatılabilecek her şeyi şarkılarının sözlerinde anlatıyor.
  Alıntıyla Cevap Gönder  
efsun Çevirimdışı
Yeni Şebnemci
Yeni Şebnemci

Karizma: 1.2

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 30 May 2007 06:35 pm 
çünkü; şeboda içinde yaşattığı duygularını, sevinçlerini ve hüzünlerini bizlere şarkılarıyla anlatıo bende bu yüzden kendisini çok seviyorum Very Happy
  Alıntıyla Cevap Gönder  
şebom=herşeyim Çevirimdışı
Yeni Şebnemci
Yeni Şebnemci

Karizma: 1.4

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 31 May 2007 06:34 pm 
şebomu çok seviyorm çünküüüüüü
beni şarkılarında anlatabilyiooo,sesiinin üstüne ses tanımıyorm,çok güzel,çok tatlı,içten,çok sempatik,doğal,ŞEBOM şarkı söylerken sesi bana huzr veriyo,oŞEBOM herkesten daha farklııı o şarkı söylerken hatta çığlık atarken bileee biz dinlerken o sıcaklığını hissediyorz
o benm herşeyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
onu anlatmaya KELİMELER YETSEEEE...
Gülücük

Alıntıyla Cevap Gönder  
şebo_emre Çevirimdışı
ŞeboisT
ŞeboisT

Karizma: 18.8Karizma: 18.8

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 31 May 2007 06:38 pm 
şeboyu sewiorum çnkü;o benim herşeyim Very Happy
  Alıntıyla Cevap Gönder  
sebo_manyax Çevirimdışı
Yeni Şebnemci
Yeni Şebnemci

Karizma: 3.4Karizma: 3.4Karizma: 3.4

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: şebnem ferahı sevıyorum çünkü... MesajTarih: 02 Haz 2007 06:09 pm 
şebnemi sefiorum çünkü amacına hedefine şüphesiz bnm üstümde ulaşıyo içimdeki bni coşturuyo hayattan bni koparıyo duygularıma yolculuk etmek onu dinleyerek çok kolay onda kendimi buluorum
  Alıntıyla Cevap Gönder  
denizrocker Çevirimdışı
Yeni Şebnemci
Yeni Şebnemci

Karizma: 3.9Karizma: 3.9Karizma: 3.9

Mesaj Mesaj konusu: 1997 - 2007 arasında büyüyen büyük sevgi... MesajTarih: 06 Haz 2007 11:44 pm 
yaşım 13 tü onu ilk tanıyışım.. 1997 ilk konseri ege ünideki konserdi... benim platonik aşkım... aşk yarı yolda kaldı neyleyim ,korkmuyorum ben buyum böyleyim ..dediğinde içim eriyodu degişen bişey hala yok... odamda posterleri, bilgisayarımda ve spacemde resimleri, kalbimde ayrı biyeri var... rock müzik denince sebooo en başta ... ismini,duruşunu,zekasını,sözlerini,herşeyini seviyorum... iyiki varsın sebo .. büyüyoruz seninle.. iyiki varsın SEBOM...
  Alıntıyla Cevap Gönder  
Hakan_ Çevirimdışı
Can Kırıkları
Can Kırıkları

Karizma: 20.2Karizma: 20.2

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 14 Eyl 2008 08:16 pm 
Şebnem Ferah'ı seviyorum çünkü bedeni minicik sesiyle dev bir kadın o...Kalbinin derinliğini
anlamak çok zor şarkılarında o yüzden insan sanki rüyalarda boşluğa düşünce uçuyosun
gibi bir his olur ya aynen onu uyandırıyo insanda ....

Alıntıyla Cevap Gönder  
XtuqceeX Çevirimdışı
Ayın SeBoisTi
<b>Ayın SeBoisTi</b>

Karizma: 77.3Karizma: 77.3

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 14 Eyl 2008 11:27 pm 
$ebomu seviyorum çünkü o benim herşeyim..

Süperr görünüşüyle,sesiyle herşeyiyle o bir tek ve o bir harika ötesi Büyük Gülücük

Alıntıyla Cevap Gönder  
can Çevirimdışı
Can Kırıkları
Can Kırıkları

Karizma: 55

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 15 Eyl 2008 09:09 am 
ona ve yaptığı müziklere aşığımm Surprised
  Alıntıyla Cevap Gönder  
rocker_ayca Çevirimdışı
ŞeboisT
ŞeboisT

Karizma: 34.2Karizma: 34.2Karizma: 34.2

Mesaj Mesaj konusu: Cvp: Şebnem Ferahı seviyorum çünkü... MesajTarih: 16 Eyl 2008 05:57 pm 
şebnem ferah'ı seviyorum çünkü o benim herşeyim
  Alıntıyla Cevap Gönder  
Mesajları göster:   
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder   

Mesaj Panosu » Şebnem Ferah Hakkında

space